Prima pagina Unde sa joci Cum sa joci Rezultate loto Plati online

 

Win Trillions Promotion Code

 

Conga Lotto Promotion Code

Cum sa joci la loterie online

Nu credem ca a juca la loto mai necesita explicatii. Desi exista mai multe variatii, toate se joaca la fel: trebuie sa alegeti variante de numere castigatoare, iar in cazul in care ati marcat corect toate numerele veti castiga unul dintre premiile oferite. Astfel, ca variatiuni putem aminti jocul 6/49 sau 5/40 (acestea sunt cele mai intalnite), dar variatiile nu se opresc aici.

Ca exemplu, pentru loto 6/49 trebuie sa selectati 6 numere din 49 (de la 1 la 49). Aceasta se numeste varianta simpla. Daca ati ghicit toate cele 6 numere veti castiga premiul cel mare oferit la Categoria I. In cazul in care nimeriti doar 5 numere tot veti fi premiat cu un premiu oferit la Categoria II, iar pentru situatia in care nimeriti 3 numere castigati premiul pus la bataie la Categoria III.

Ce se intampla daca la Categoria I vor exita 2 sau mai multi castigatori? Raspunsul e simplu: premiul este divizat intre castigatori, exact la fel cum se face si la Categoriile II si III.

Acelasi principiu se aplica si la celelalte variatiuni de jocuri loto. Puteti sa incercati sa completati si o varianta mai complexa (in loc de 6 numere sa selecati mai multe numere), dar in aceasta situatie pretul platit pentru acea varianta va fi unul proportional mai mare cu sansele de castig. Biletele obisnuite va ofera sansa sa jucati 3 variante pe acelasi bilet, caz in care se numeste varianta multipla.

Deasemenea pe biletele de loto mai puteti juca si la categoria noroc care va mai poate aduce un extra castig.
 

Poker Online

Incearca jocul de poker la puterea online. Poti juca gratuit, pentru distractie, sau cu bani reali. In ambele cazuri puteti sa jucati atat cu jucatori din Romania cat si din intreaga lume. Viziteaza acum LuckyAce Poker, descarca interfata de poker, instaleaza-o si incepe jocul. Poti juca toate versiunile de poker, printre care si cele mai intalnite in lume ca Texas Hold'em sau Omaha. Cu siguranta veti iubi jocul si veti dori sa jucati si pe bani pentru a castiga, asa ca oferta de 400 USD bonus la primul depozit oferit de LuckyAcePoker va face castigator inca de la inceput.

 

2008 Loto pe Internet   -   gambleNEXT | NEXT bonus codes | iGamingBook